Na slavnostni prireditvi ob občinskem prazniku je 7.junija 2016 Občina Krško podeljevala priznanja za posebne uspehe in pomemben prispevek k razvoju lokalne skupnosti. Častno priznanje Veliki znak Občine Krško je prejel Jernej Žarn, ustanovitelj in prokurist našega podjetja.

 

Nagrada je bila utemeljena z naslednjimi besedami: »Skozi leta delovanja Jernej Žarn vseskozi stremi k boljši kakovosti in delovnim pogojem, tako zase, kot za svoje zaposlene, s tem, da je dober vozni park vedno na zelo pomembnem mestu. Ljudje ga poznajo kot poštenega in delavnega obrtnika, saj vedno poudarja, da mora človek podjetje zgraditi na svojem delu, če želi biti uspešno. Pa tudi kot človeka, ki je vedno pripravljen pomagati. Njegovo podjetje Žarn Krško je danes eno vodilnih prevozniško-gradbenih podjetij v občini in je po svoji uspešnosti prepoznaven znak občine Krško ter kot tako povečuje ugled občine na gospodarskem področju.« 

 

Vrednote, na katerih celo življenje gradi podjetje, prenaša tudi v naslednjo generacijo in med svoje delavce. Nagrada je tako pravzaprav sad dela vseh zaposlenih v podjetju in potrditev našega znanja, izkušenj in prizadevanj za kvalitetno opravljeno delo. Z doseganjem svojih poslovnih ciljev soustvarjamo pot razvoja naše občine in sooblikujemo življenje v širšem okolju. Naša želja je tudi v prihodnje s sadovi našega dela bogatiti skupnost, ki ji pripadamo.